Strategy2impact.com
Strategy implementation - HR impact - Coaching

Strategy2impact nieuwe sponsor HMHC Meisjes B3

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Soest is de nieuwe sponsor van HMHC Meisjes B3 bekend gemaakt: Strategy2impact.com. De sponsordeal is direct met een klinkende overwinning gevierd: met 8-1 was HMHC oppermachtig.

Wouter van Essenberg, oprichter van Strategy2impact.com: “HMHC MB3 viel mij direct op als een energiek, creatief en resultaatgericht team. De meiden willen een goed resultaat neerzetten, ze werken goed samen en hebben onderling plezier. Kortom, zij brengen alle elementen van goed teamwerk in praktijk. Zij laten van nature al zien wat veel van mijn klanten ook nastreven in hun team effectiviteit. Daarmee was MB3 voor mij een logische keuze. Dat mijn oudste dochter ook in dit team speelt is puur toeval, maar wel een leuke bijkomstigheid natuurlijk.”

Gitta Hoeks, coach van MB3: “Het team is lekker bezig. Er heerst een goede vibe en de meiden zijn enorm gegroeid als team. De basis is vertrouwen, samenwerking en plezier. En dat zie je terug op het veld: we hebben vanaf de start na de Herfstvakantie een mooie reeks overwinningen weten neer te zetten. Deze sponsordeal voelt voor mij als een mooie bekroning op ons werk.”

We wensen MB3 veel succes en we blijven ze met veel belangstelling volgen de komende tijd.