Strategy2impact.com
Strategy implementation - HR impact - Coaching


Samen resultaat boeken

Een strategie heeft pas waarde als deze ook echt wordt uitgevoerd. Een onderscheidende strategie in slides is mooi, maar daarna begint het pas. Om tot resultaat te komen is verandering nodig en dit vraagt visie, doorzettingsvermogen, vertrouwen, betrokkenheid en samenwerking tussen mensen.

Vanuit dit uitgangspunt ben ik Strategy2impact gestart. Mijn specialisme is het om van strategie naar resultaat te komen. Door strategie om te zetten in energie, door praktische acties te definiëren, door mensen te betrekken, te mobiliseren en samen tot resultaat te komen. 

Samen. Ik werk graag samen. Met organisaties en met professionals. In een netwerk met anderen kun je meer dan alleen. Ik heb goede en "ge-stressteste" relaties met verschillende consulting bureaus en onafhankelijke professionals op de onderwerpen waarop ik actief ben.Resultaatgebieden

Strategie omzetten in resultaat

Een strategie levert pas waarde na implementatie. Ik begeleid bedrijven en teams in de transitie van oud naar nieuw. Met discipline en focus op resultaat, met creatieve oplossingen bij onverwachte obstakels en met oog voor de menskant van de verandering.

 

Resultaat boeken met HR: Run it as a business!

Écht impact realiseren met HR. De functie van HR in een organisatie is om bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Toegevoegde waarde komt uit het in lijn brengen van de HR agenda met de business prioriteiten. Mijn visie op HR: Want HR impact? Run it as a business!

 

Persoonlijk resultaat boeken: van inzicht naar effectiever gedrag

Ook in mijn coaching ben ik resultaatgericht. Vanuit de praktijk van de coachee werken we samen aan nieuw en effectiever gedrag, op basis van inzicht en eigen regie. Ik combineer daarbij een gedegen coachingsopleiding met mijn eigen praktijkervaring als manager en consultant, waardoor de coaching persoonlijk en tegelijk praktisch is. Lees wat mijn coachees daarover zeggen.


Rollen

Ik kan verschillende rollen aannemen in een organisatie, afhankelijk van wat er nodig is. 

Interim HR director

In de rol van interim HR director geef ik vanuit een tijdelijke managementrol in de organisatie leiding aan de ontwikkeling en implementatie van de HR strategie als eindverantwoordelijke voor HR én geef ik leiding aan strategie implementatie of verandering in de organisatie.

Change / program director

In de rol van change- of program director geef ik vanuit een centrale en tijdelijke rol in de organisatie leiding aan verandering of strategie implementatie. Bijvoorbeeld door het opzetten van een programmastructuur, het vormen van en begeleiden van projectteams, het opstarten van verbeterprojecten en monitoren van de voortgang. 

Consultant en teamcoach

In de rol van consultant adviseer ik op het gebied van HR strategie, Cultuur en leiderschap en organisatieontwikkeling. Ook begeleid ik management teams in hun ontwikkeling. Zowel op samenwerking / teamontwikkeling als op de strategische agenda.

De rode draad: Connecting people with strategy, in goed Nederlands.